SKUPO I BAHATO! TATA MAJE MARINKOVIĆ ISKEŠIRAO 5.000 EVRA! Zadrugarkin otac napravio potpuni haos, a ovo je POVOD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 21:57

SKUPO I BAHATO! TATA MAJE MARINKOVIĆ ISKEŠIRAO 5.000 EVRA! Zadrugarkin otac napravio potpuni haos, a ovo je POVOD!

Taki je poznat kao osoba koja voli da pokazuje drugima koliko je imućan!

Mnogi predviđaju da će doći kraj ljubavi Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, a čini se da ipak ima prostora za ovakav scenario. Iz dana u dan, sve više i više. Maja Marinković rano jutros prekinula je Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića u tome da odu da spavaju, te kada je iselila Đuričićevu iz izolacije, ona je ostala da priča sa Zvezdanom. Njih dvoje su obavili ozbiljan razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njihovom odnosu.

Za to vreme, Taki Marinković, otac Maje Marinković, uživa u životu i rešio je da u jednom prestižnom hotelu proslavi rođendan u društvu prijatelja i saradnika sa estrade. Kako saznaje portal Republika, Taki je za ovaj rođendan izdvojio 5.000 evra.

Taki je otišao i specijalno u Novi Sad kako bi po meri dobio skupoceno odelo, za koje je izdvojio 30.000 dinara.

- Taki je rešio da ove godine stvarno napravi gala i luks žurku za rođendan, on to do sada nije hteo nešto specijalno, ali eto, sada je odlučio da napravi haos. Pozvao je pola estrade, voditelje, pevačice, starlete, a biće i opakih momaka - započinje izvor za Republiku i dodaje:

- Sve ovo ga je izašlo preko 5.000 evra, ali nije žalio ni evro, stvarno je hteo da ispoštuje sve goste, sve kako dolikuje.

Taki je za svoj rođendan pozvao preko 60 poznatih ličnosti, među kojima su voditelji Pinka, starlete sa kojima je potpisao ugovore, ali i mnogi drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.