SKUPLJALA JE KAJMAK OD ANINE TRAGIČNE PRIČE! Zorica zgrožena Kačavendom - Ćurčićevoj smestila zbog Zvezdana?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:52

"SKUPLJALA JE KAJMAK OD ANINE TRAGIČNE PRIČE!" Zorica zgrožena Kačavendom - Ćurčićevoj smestila zbog Zvezdana?!

Ne može da veruje šta je kuma sve izjavljivala!

Zorica Marković, koja se združila sa Anom Ćurčić u "Zadruzi", i dalje je šokirana svime što iz dana u dan saznaje o medijskim aktivnostima Anine kume Milene Kačavende, dok su bile u rijaltiju.

Pevačica je brzo promenila ploču kada je Milena u pitanju, zbog svega što je usput saznala, što je potvrdila i u izjavi za medije.

Milena je Ani mnogo odmogla, ovo što sam čula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i videla je mnogo strašno. Imala sam neku informaciju oko kuminog oglašavanja, ali ja nisam želela da Ani dodatno tamo u rijalitiju zadajem muke. Sklapam još kockice, treba mi vremena, a kada progovorim neće da bude dobro! Shvatila sam da se žena oglašavala mimo dogovora koji je imala sa Anom, što je po meni strašno. Skupljala je kajmak od Anine tragične priče - istakla je Markovićka u razgovoru za "Republiku".

Kako se dalje saznaje, ono što Zorica nije htela da javno kaže jeste to da sumnja da je Kačavenda zaljubljena u Zvezdana i da je to razlog zbog kojeg neko vreme njih dve nisu bile u dobrim odnosima.

- Kada se finale završilo, Zorica je krenula ka kolima i tada je svojim prijateljima dobacila da je Milena zaljubljena u Zvezdana i da je zato htela da razdvoji njega i Anu, pa je pričala i što jeste bilo i što nije, sada polako i Ana sklapa sve kockice i vrlo je izvesno da će prestati da komunicira sa kumom - otkriva izvor za Star.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.