S*KS U HOTELU! Dok su se zadrugari zabavljali, Luna i Marko se prepustili ŽESTOKOJ AKCIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KS U HOTELU! Dok su se zadrugari zabavljali, Luna i Marko se prepustili ŽESTOKOJ AKCIJI!

Ne čase časa!

Dok su zadrugari proslavljali rođendan sudije, Snežane Ilić u kafani ,"Dubioza", Luna Đogani i Marko Miljković su imali pametnija posla.

Kako je Luna ovonedeljni vođa, ima tu privilgiju da spava u hotelu ,"Zadruga", sasvim je logično da je izabrala svog dečka za omiljenog zadrugara.

Luna i Marko su se osamili u hotelu, pa su se zavukli ispod jorgana i grejali se, mazili, a potom mu je Đoganijeva izjavila i ljubav.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koliko mi je hladno - podviknula je Luna.

- Pa, dođi kod svog radijatora - našalio se Marko.

- Jaoj, koliko si topao! Volim te - završila je Luna.

Đoganijeva i Miljković sklupčali su se jedno uz drugo i nastavili da spavaju, dok su se ostali stanari Bele kuće čašćavali bogatom trpezom povodom sudijinog rođendana.

BIO JE U ALKOHOLISANOM STANJU! Darko Lazić TEK SADA priznao - ovoliko je popio noć pre VELIKE NESREĆE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.