S*KS SKANDAL POTRESAO SRBIJU! Naša pevačica osvanula na P*RNO sajtu, pa uradila nešto još SKANDALOZNIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KS SKANDAL POTRESAO SRBIJU! Naša pevačica osvanula na P*RNO sajtu, pa uradila nešto još SKANDALOZNIJE!

Šokantno!

Sajsi MC, kontroverzna pevačica i reperka već godinama skreće pažnju na sebe svojim ponašanjem. Ona je imala niz skandala, a jedan od njih bio je i onaj kad je njen klip osvanuo na sajtu za odrasle.

Sajsi MC sada je uradila, po ko zna koji put, nešto neočekivano, pa se jednoj obožavateljki potpisala na intimnom delu tela. Ovaj njen potez iznenadio je mnoge, a isti je podelila na društvenim mrežama.

Sajsi MC poznata je po specifičnom stilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevanja i odevanja, a posebno je miljenica omladine.

Ona je izazvala pravi skandal kada je nedavno objavila sliku na kojoj se vidi kako jednoj od obožavateljki daje autogrma na zadnjici.

Ovako Sajsi daje autogram na zadnjici obožavateljke pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.