S*KS NA SVE STRANE U ZADRUZI! Sa kreveta u spavaonici odjekuju DAHTAJI - dva para vode ljubav ISTOVREMENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KS NA SVE STRANE U ZADRUZI! Sa kreveta u spavaonici odjekuju DAHTAJI - dva para vode ljubav ISTOVREMENO!

Kao da su poludeli...

Nakon što su izgladili odnose i odlučili da daju još jednu šansu svojoj ljubavi Tara Simov i Mateja Matijević sinoć nisu prestajali da razmenjuju nežnosti.

Oni su se ove noći upustili u vrelu akciju ispod pokrivača, i mada su se trudili da budu neprimetni to im nije pošlo za rukom.

Tara je pokušala da sakrije ovu akciju čak i plišanim medvedom, ali kamere su zabeležile nikad vreliji odnos koji su ovo dvoje zadrugara imali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Akciju Tare i Mateje možete videti na OVOM LINKU. 

Očigledno su svi sinoć bili raspoloženi za seks u "Zadruzi". Otprilike u isto vreme, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su posle emisije ,,Gledanje snimaka" rešili da se opuste u spavaćoj sobi gde su odmah započeli vrelu akciju.

Iako je Zorica Marković naglasila da to ne rade u sobi, jer postaje krajnje nedolično i nehigijenski, oni na to nisu obraćali pažnju već su nastavili da uživaju u naletima strasti.

Minu i Mensura možete videti klikom na OVAJ LINK. 

Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.