SKROZ DRUGA OSOBA - slika iz mladosti Anđele Đuričić ZABEZEKNULA mnoge: Niko je ne bi prepoznao

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 19:31

SKROZ DRUGA OSOBA - slika iz mladosti Anđele Đuričić ZABEZEKNULA mnoge: Niko je ne bi prepoznao

Svui se pitaju koliko estetskih operacija je uradila.

Aktuelna učesnica šeste sezone Zadruge, Anđela Đuričić, ove godine izazvala je totalnu pometnju domaće javnosti, nakon što je stupila u emotivni odnos sa dvadeset dve godine starijim, Zvezdanom Slavnićem koji je u rijaliti ušao kao zauzet muškarac.

Prethodne sezone, Đuričićeva je važila za jednu od najsmernijih učesnica ikada i gotovo sve vreme se pozvala na moral, čast i poštenje, dok je ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srušila svoju mukotrpno stečenu sliku.

Anđela takođe važi za jednu od najlepših zadrugarki a neretko je osvajala visoka mesta na anketama najprirodniju lepoticu.

Danas, isplivala je fotografija iz njenog ranog detinjstva, perioda srednje škole gde ona izgleda potpuno drugačije.

Evidentno je da nije imala usta kao što ima danas, ali i da je njeno lice u međuvremeno podvrgnuto određenim estetskim kodrekcijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.