SKROZ DRUGA OSOBA - Aleksandra Mladenović promenila izgled lica zbog jedne esetske intervencije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 11:14

SKROZ DRUGA OSOBA - Aleksandra Mladenović promenila izgled lica zbog jedne esetske intervencije

Potpuno je otvorilo.

Aleksandra Mladenović od kako se pojavila na estradnoj sceni i takmičenju Zvezde Granda, važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica. Iako se odmah izdvojila svojiim glasom, publika ju je pamtila i zbog lepote kojom je zračila.

Nekoliko puta je bila na meti osuda zbog promene i estetskih korekcija koje su uticale na njen kompletan fizički izgled, sve dok nije objasnila da je za njenu promenu bilo zaduženo loše zdravstveno stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ne intervencije za lepotu.

Nekoliko puta je menjala imidž i boju kose, a već neko vreme je boja čokolade za nju idealno rešenje.

Sada je donela malu ali drastičnu promenu koja je promenila njeno lice i skratila šiške, te izgleda potpuno drugačije.

Nakon fotografije bez šminke sa novom fizurom usledila je još jedna gde je pevačica kompletno sređena i gde se jasno vidi koliko joj prija promena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.