SKRIVENI SNIMAK! Kristijan i Kristina u EROTSKOM zanosu - njena ruka je TAMO DOLE, ipak su INTIMNI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 12:00

SKRIVENI SNIMAK! Kristijan i Kristina u EROTSKOM zanosu - njena ruka je TAMO DOLE, ipak su INTIMNI! (VIDEO)

E, sad više nema nazad.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević postali su vrlo blisku u poslednje vreme, a jedno veče su, posle nedavne žurke u "Zadruzi", čak prespavali u istom krevetu.

Od tada je oko ove priče došlo do zatišja, međutim, od tada je isplivao i jedan snimak, koji govori u prilog tome da Golubović i Kristina nisu samo prespavali jedno pored drugog.

Ako se pažljivije pogleda, možete primetiti da je Kristinina ruka veoma blizu Kristijanovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međunožja, dok se jorgan pomera gore-dole...

Procenite sami da li je to tačno. U svakom slučaju, posle toga su se Kristijan i Kristina zagrlili, što nije slučaj kada dva prijatelja spavaju u istom krevetu.

A post shared by @samoposmatramo1

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.