SKRIVENI DETALJ koji je svima PROMAKAO: Đuričići PREVARILI produkciju, pa Anđeli prošvercovali jaku poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 07:16

SKRIVENI DETALJ koji je svima PROMAKAO: Đuričići PREVARILI produkciju, pa Anđeli prošvercovali jaku poruku!

Da li ste vi zapazili ovo?

Svima je poznato da Anđela Đuričić za proslavu Uskrsa nije dobila čestitku od svojih najmilijih, te je tada shvatila da joj je porodica okrenula leđa zbog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i svega onoga što im je priredila.

Ipak, njeni roditelji je nisu izneverili. Prilikom jučerašnje proslave Đurđevdana, Đurišići su iz Đenovića poslali poruku podrške svojoj mezimici i na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavili do znanja da su bez obzira na sve, uz nju. Ono što je svima promaklo, jeste simbolika čestitke koja joj je namenjena.

- Prvo bih da se zahvalim mami i tati, ljubim vas puno. Nisam ja nikada sumnjala u vas, ali jeste mi bilo malo teško što ništa nisam dobila za Uskrs.

Dobro znaš kakav samo mi familija i da ne ostavljamo jedni druge. Sve posmatramo i stojimo iza tebe. Šaljemo ti poklone i želimo ti srećnu slavu. Tvoji koji te najviše vole, tvoja porodica te voli - bila je sadržina pisma.

- Hvala vam puno, jako sam ponosna. Izvinite zbog svega što sam napravila. Ponosna sam što ste tu za mene kao pravi roditelji i porodica - sa osmehom na licu je izgovorila Anđela, a u rukama je držala čestitku na kojoj je bilo oslikano drvo. Reklo bi se da drvo u ovom slučaju predstavlja njihovo porodično stablo i tu neraskidivu vezu koju kao Đuričići poseduju, te ne dozvoljavaju da ih išta slomi ili izbaci iz koloseka.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.