SKRHAN BOLOM! Omiljeni komičar potvrdio SMRT voljene supruge: Porodica moli za privatnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 17:37

SKRHAN BOLOM! Omiljeni komičar potvrdio SMRT voljene supruge: "Porodica moli za privatnost!"

Ovo su rečima kojima se oprostio od nje.

Majkl Pejlin je objavio da je njegova voljena supruga Helen nažalost umrla. Helen je patila od hroničnih bolova i zastoja rada bubrega, a ovaj svet je napustila samo nekoliko nedelja nakon 57. godišnjice braka.

Glumac (79) je potvrdio poražavajuću vest u objavi na svojoj službenoj veb stranici u utorak, objavljujući da je Helen umrla u ranim jutarnjim satima.

Opisao ju je kao "temelj mog života" i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da je njena smrt "neopisiv gubitak" za njega i njihovo troje dece - Tomasa (54), Vilijama (52) i Rejčel (48).

- Moja najdraža supruga Helen umrla je mirno u utorak u ranim jutarnjim satima. Nekoliko godina je patila od hroničnog bola, koji je pre nekoliko godina pogoršan dijagnozom zatajenja bubrega. Prvi put smo se sreli na letovanju na obali Sufolka kada smo oboje imali šesnaest godina i venčali smo se u ranim dvadesetim. Pre dve i po nedelje proslavili smo 57. godišnjicu braka. Njena smrt je neopisiv gubitak za mene, naše troje dece i četvero unučadi. Helen je bila temelj mog života. Njeno tiho mudro rasuđivanje podstaklo je sve moje odluke, a njen humor i praktičan razum bili su u srcu našeg zajedničkog života. Porodica moli da se u ovom trenutku poštuje njihova privatnost - napisao je glumac na svom sajtu.

Majkl Pejlin je našoj publici poznat kao komičar iz britanske serije od pre četiri decenije "Leteći cirkus Montija Pajtona", kao i iz mnogobrojnih filmova koji imaju kultni status na našim prostorima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.