SKOVALI SU PLAN DA UNIŠTE MAJU! Taki se rasplakao usred emisije - U strahu za ćerku: To su OPASNE STVARI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 23:50

"SKOVALI SU PLAN DA UNIŠTE MAJU!" Taki se rasplakao usred emisije - U strahu za ćerku: "To su OPASNE STVARI!"

Narušilo mu se zdravstveno stanje zbog njenog učešća u rijalitiju.

Otac rijaliti učesnice, Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, gostovao je u emisiji "Nedelja sa Jovanom i Vojom" na Hype televiziji gde je pričao o učesću svoje ćerke u rijalitiju "Zadruga".

Taki je sa bolom u glasu pričao o Maji i lošim situacijama koje proživljala u rijalitiju zbog Filipa Cara, a u jednom momentu se čak i rasplakao usred emisije.

Kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog narušenog zdravlja izbegava da prati svakodnevno Majino učešće, ali do njega stižu sve informacije preko njenih prijatelja koji su danonoćno uz rijaliti.

- Ja sam već peta sezona pored TV ekrana, ja sam po celu noć gledao, ali ove sezone pošto sam malo oslabio sa zdravljem, izbegavam, ali džabe kad Majini fanovi... ne fanovi več prijatelji, oni su tu po celu noć i kad god se nešto desi oni mi šalju. Imaju tu strimovi, kamera i onda mi oni šalju. "Evo Maja je uradila ovo, Maja ovde, Maja se obukla, Maja se potukla, Maja se posvađala..." Ja sve to kao roditelj... nije lako da se sve to preživi i doživi - rekao je Taki sa suzama u očima.

Kako je istakao Mariković, Filip Car je sa svojim prijateljima, dok je boravio u etno-selu pre ulaska u "Zadrugu", skovao plan kako da uništi Maju.

- Ona uvek ulazi sa nekim pogrešnim momcima u vezu i oni je dovode do tog njenog kraha ljubavi i šta reći. Ja tog Cara nikada nisam videu u životu. Kada sam ga zvao letos da se vidimo, kada je Maja imala neki problem, nije smeo da se vidimo. Ne bih da mu dajem na značaju, vidite šta je uradio, poželo je da umrem ja i članovi moje porodice. Tata mi je u bolnici, bolestan čovek, ima 83 godine, veliki je fan rijalitija... Nama je Maja sve u životu. Odneo sam mu TV u bolnicu i on sve gleda. Ja kad sam otišao u bolnicu on pita "Je l ti vidiš šta rade oni?" Oni kad su bili etno-selu skovali su plan kako da unište Maju Marinković - rekao je Taki i dodao:

- To su neke opasne stvari, kažu da je strašno - završio je Taki.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.