SKOVALI PLANOVE ZA IZLAZAK - Dalila i Car će SPAVATI kod njega čim IZAĐU, a OTKRILI da je to USKORO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 22:55

SKOVALI PLANOVE ZA IZLAZAK - Dalila i Car će SPAVATI kod njega čim IZAĐU, a OTKRILI da je to USKORO!

Ne vraća se ni u Veternik ni u Tuzlu.

Zadrugari, kao i region, podelili su se po pitanju ljubavnog trougla između Filipa Cara, Dejana i Dalile Dragojević. Dok neki podržavaju novu preljubničku romansu u Zadruzi, drugi takmičari sa osuđivanjem gledaju na Dalilino brakolomstvo pred kamerama.  

Jedan od zadrugara koji je pružio ruku ljubavnicima je Miki Đuričić, a njegov plan je podelila sama Dalila u razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dalila i Car osećaju veliki pritisak u kući zbog svoje preljubničke afere i ne znaju kako će se uklopiti među ukućane kada budu napustili izolaciju, a to će biti uskoro. Miki je priskočio sa rešenjem, a taj plan je Dalila prenela Matoroj

- Miki mi je rekao nemojte kroz kuću da govorite. Možda vas produkcija malo poštedi jer možda nisu svi spremnni da to čuju. Manite se zmijarnika. izbegavajte da se to dešava u kući. Imate svoj svet ovamno. Ja vas savetujem da i ako prestanete da budete potrčci, pređite kod mene da spavate. donesite jedan sunđer. Nek Filip spava na dvosedu, a ti dole - poverila je Dalila Mikijev plav.

Šta je još rekla Matoroj, poslušajte u nastavku:

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.