SKINUO GAĆE, NAIŠLA MALOLETNA ĆERKA! Najšokantnija scena u seriji Seks i grad zbog koje GORI Internet! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 14:19

SKINUO GAĆE, NAIŠLA MALOLETNA ĆERKA! Najšokantnija scena u seriji "Seks i grad" zbog koje GORI Internet! (VIDEO)

Da nisu preterali?

Razvod Mirande Hobs i Stiva iz nastavka serije "Seks i grad" zasenjen je necenzurisanim prikazom penisa drugog glavnog lika. Snimak spuštenih pantalone Šarlotinog muža tako je doneo najveći šok nove sezone kultne serije.

U jednoj sceni najnovije epizode vidimo Šarlot koja se u kupatilu spuša na kolena i otkopčava pantalone svog supruga Harija.

U tom trenutku u prostoriju ulazi njihova maloletna ćerka Lili, koja baš kao i gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavka serije pod nazivom „And just like that“ ima prilike da vidi džinovski penis jednog od glavnih glumaca.

U šoku, Šarlot brzo lupa vratima, a već u sledećem momentu objašnjava svojoj ćerki da je "pregledala sam penis tvog tate kako bih se uverila da nema rak" - što će definitivno postati jedna od najikoničnijih rečenica u američkim popularnim TV serijama.

And Just Like That… Harry introduced his penis to Sex and The City fans 😳

Naturally, viewers were quick to react with one posting: ‘I will never look at Harry the same way again.’

‘Omg did we seriously just see Harry’s massive d**k??????’ gasped another stunned onlooker... pic.twitter.com/yWMcmsbLjg

— Metro Entertainment (@Metro_Ents) January 20, 2022

Scena je naširoko komentarisana na društvenim mrežama.

"Seks i grad" ranije nije imao običaj da prikazuje muške polne organe - osim u jednoj kratkoj sekundi u prvom delu filma. Međutim, čini se, kako navode fanovi, da HBO preuzima ovaj trend od svoje megapopularne serije "Euforija", čiji gledaoci neprestano imaju prilike da se sreću sa penisima raznih ljudi.

Mirandin razvod od Stiva zasenjen je još jednom Šarlotinom izjavom - "Da, i dalje oralno zadovoljavam svog supruga u pedeset i nekoj godini".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.