SKINULA SE PRIJA: Pevačica u stajlingu od 2.000 EVRA?! - samo u KOŠULJI I ČIZMAMA! Evo kako IZGLEDA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULA SE PRIJA: Pevačica u stajlingu od 2.000 EVRA?! - samo u KOŠULJI I ČIZMAMA! Evo kako IZGLEDA (FOTO)

Prava bomba.

Pevačica Aleksandra Prijović uživa u ulozi majke, a liniju posle porođaja je dovela do savršenstva.

Aleksandra je sve fanove iznenadila odevnom kombijancijom u kojoj se slikala, a od cene njenog stajlinga zastaće vam dah.

Naime, atraktivna pevačica je obukla kariranu košulju i čizme preko kolena, pa pozirala u ovom smelom i izazovnom izdanju.

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Oct 4, 2019 at 6:32am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

Brenina snajka dobila je brojne komplimente kako za izgled, tako i za stajling, koji je, kako navode domaći mediji koštao gotovo 2.000 evra. Dok se pevačica počastila čizmama stranog brenda "Fendi" od 1.000 evra na kojima će joj mnoge žene pozavideti, za košulju brenda "Balenciaga" je izdvojila oko 700 evra.

BONUS VIDEO:POGLED KOJI OBARA SA NOGU: Zavirite u LUKSUZAN apartman Cece Ražnatović! Evo u kakvom RASKOŠU uživa! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.