SKINULA SE MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ - Krenula ćerkinim stopama! Oduševila sve izgledom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 12:57

SKINULA SE MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ - Krenula ćerkinim stopama! Oduševila sve izgledom! (FOTO)

Mama u savršenoj formi!

Staniju Dobrojević svi dobro znaju, a postalo je jasno od koga je nasledila lepotu kada su fanovi videli kako izgleda njena majka.

Da krv nije voda govori činjenica da je mama Slavica postala prava senzacija otkako je otvorila nalog na društvenoj mreži Instagram, a mnogi su ostali u šoku kada su videli kako Stanijina majka Slavica izgleda u 59. godini.

Na njenom profilu na pomenutoj društvenoj mreži pretežno se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalaze fotke sa ćerkom i sinom, ali i nekoliko onih na kojima je pokazala i kako ona ume da uživa.

A post shared by Slavica Dobrojevic (@slavicadobrojevic)

Stanijina majka može se pohvaliti izvajanim telom i sjajnom figurom, a to je i dokazala kada je objavila fotografije u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo.

Stanija Dobrojević poslednjih nekoliko meseci provela je uživajući u putovanjima po Srbiji i svetu, a društvo su joj pravili članovi porodice sa kojima je vrlo bliska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.