SKINULA DEČKA KIJI, OPET?! Luna uhvaćena na VEČERI sa Stefanom Karićem - SKANDAL! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULA DEČKA KIJI, OPET?! Luna uhvaćena na VEČERI sa Stefanom Karićem - SKANDAL! (FOTO)

Ogromno iznenađenje!

Nakon što je bila u vezi sa Slobom Radanovićem, tada još uvek suprugom Kristine Kockar, Luna Đogani ponovo je uhvaćena sa Kijinim muškarcem!

Naime, Đoganijeva je prethodne noći bila u kući Karića, gde se slikala i uživala u društvu Stefana Karića, sa kojim smo nedavno esksluzivno usnimili Kiju.

Објава коју дели Luna Đogani 🍀 (@luna_djo_bl_96) дана 4. Сеп 2018. у 4:32 PDT

Stefanov otac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Osman pozvao je na večeru Anabelu, njenog muža Andreja Atijasa, kao i Lunu Đogani, a u jednom momentu upalio je lajv na Instagramu i čulo se kako Anabela komentariše kako je Luna doživela nervni slom i završila u bolnici zbog Slobe i njegovog gostovanja u emisiji Rade Radenović.

Објава коју дели Luna Đogani 🍀 (@luna_djo_bl_96) дана 5. Сеп 2018. у 1:05 PDT

Usledilo je i fotografisanje, a procurila je i fotka Lune i Stefana na kojoj su vidno nasmejani i raspoloženi.

Luna sutra ulazi u "Zadrugu 2", a da li će se možda sa Stefanom razviti ljubavna romansa nakon njenog izlaska, ostaje nam da vidimo...

"NISAM IMAO NI CIPELE" Radoš Bajić progovorio o BEDI u kojoj je živeo! Ovo niste ni slutili (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.