SKIDAJU LJAGU SA SEBE! Filip i Zvezdan u tajnosti skovali PAKLENI PLAN: TI I JA SMO SADA BITNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

SKIDAJU LJAGU SA SEBE! Filip i Zvezdan u tajnosti skovali PAKLENI PLAN: "TI I JA SMO SADA BITNI!"

"Maja mi je namanji problem, bitno je da me ne dira i ne provocira!"

Po samom završetku emisije "Pitanja gledalaca", Filip Car osamio se sa Zvezdanom Slavnićem, kako bi ozbiljno porazgovarao o onome što ga muči.

Car se na sve načine trudi da prikrije emocije ka Aleksandri, te tako i ljubomoru što mu draga i prijatelj u koga čsto sumnja frekventno bivaju u blizini.

-Ja jako dobro znam Maju kakva je. Provociraće me - rekao je Car. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja joj svaki dan govorim nemoj - rekao je Zvezdan.

- Ona će da gleda da nas posvađa, a mene niko ni sa kim neće posvađati. Meni je lakše da je ona pored tebe, nego da je meni na glavi. Neprirodno mi je da gradimo prijateljstvo, a da si ti pokušao da poljubiš devojku sa kojom sam u vezi. Meni je Maja najmanji problem, bitno mi je da me ne dira i provocira - rekao je Car.

- Meni prija njena energija i da se smejem sa njom. Ja joj kažem da mi je draga, ali ja tebe mnogo gotivim i drag si mi. Ja te sad kao drug pitam, kaži mi šta je, ja tako tačno uradim - rekao je Slavnić.

- Ne smeta mi to ni jedne sekunde, neprirodno mi je da sam opet sa Aleksandrom, a ti si pokušao da je poljubiš. Isto bi bilo kada bih ja sutra nešto sa Anđelom, bilo bi neprijatno - pričao je Car.

- Tebi je do Aleksandre sada i te priče ili do ovoga - pitao je Zvezdan.

- Sve to, oboje. Ja to studiram u glavi, ništa nije bilo ozbiljno, ja onda čujem da je ipak bilo ozbiljno - rekao je Car.

- Ma hajde bre, ona je prstom pokazivala na tebe - rekao je Zvezdan.

- Na mene utiče to što vidim da ti ludiš, jer sam dobar sa tobom. Zato sam pitao Miljana i Matoru da li sam u tripu ili nisam? Ja se godinama vezujem za ljude, a ispostavi se nešto drugo. Kao da se uspostavilo sa Kristijanom, Janjušem i ostalima - istakao je Car.

- Moje mišljenje o tebi ti znaš. Ja nemam ni jedno osećanje da kažem: "Ja to ne mogu" - rekao je Zvezdan.

- Ja bih bio licemeran kada bih ti rekao da mi se ne sviđa ovo tvoje sa Majom, jer sam bio sa njom, a lakše mi je da je isk**š. Ne mogu da prevalim ovo sa Aleksandrom, jer kad bih ja napravio sa Anđelom, ne bi ti bilo pravo. Ja sam gurao za stolom i vešto skrivao o emocijama prema Aleks, a znam da ti više i nemaš emocije prema Anđeli - rekao je Car.

- Ako ćeš tako, Aleksandra je ispoštovala sve. Ona je meni pričala da je zbunjena, pa mi je pokazivala na tebe u rehabu. Ti i ja smo sada bitni. Šta treba da ti misliš da treba da bude okej - rekao je Zvezdan.

- Da,  Ana nije ušla i rekla da ništa nije uradila Aleks, ne bih se pomirio sa njom, ovako sam se pomirio iz emocije. Znaš šta je problem? Pogrešni koraci su se desili u prošlosti, a ne u sadašnjosti i budućnosti. Hajde da pustimo malo vremena. Neprirodno mi je to što imam osećaj da si pokušao da je poljubiš, a sada sedite tu - rekao je Car.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.