SKANDALOZNO - Petar Grašo UGRIZAO OBOŽAVATELJKU: Šok snimak ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 11:11

SKANDALOZNO - Petar Grašo UGRIZAO OBOŽAVATELJKU: Šok snimak ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Pevač mnoge zaprepastio ovim potezom!

Popularni pevač Petar Grašo, koji se nedavno sa suprugom Hanom Huljić pojavio na MAC dodeli nagrada u Beogradu, na jednom koncertu je ugrizao obožavateljku za nogu.

Snimak je osvanuo na društvenim mrežama i počeo da se širi munjevitom brzinom.

Mnogi su zaprepašćeni ovim potezom hrvatskog pevača, a na snimku se vidi da obožavateljka stoji na bini pored njega, on joj prilazi i grize >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za nogu, a uz to je i nasmejan.

Snimak je postao viralan i iznenadio je pevačeve fanove, a nije poznato zbog čega je Petar Grašo došao na ovu "ideju", da li po želji obožavateljke ili nešto drugo, a komentari ispod objave počeli su da se nižu.

"Šta je ovo?", "Šta je napravio? I zašto?", "Šta uradi", pitaju se korisnici društvenih mreža.

Da podsetimo, Petar Grašo i Hana Huljić venčali su se u februaru 2022. u Splitu, a dobili su ćerku Albu u julu iste godine.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu ispod.

Petar Grašo! pic.twitter.com/CBRXNHW9sj

— Pluton (@Pluton45873221) February 5, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.