SKANDALOZNO! MI NISMO NASILNICI! SVE JE SLAGALA, samo je jedna ISTINA Adam JEDVA izustio: Moja mama...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 21:44

SKANDALOZNO! "MI NISMO NASILNICI! SVE JE SLAGALA, samo je jedna ISTINA" Adam JEDVA izustio: Moja mama...

Nije mu lako da priča o toj temi!

Nakon što je Anabela Atijas iznela da je Adama Đoganija majka ostavila i pobegla kombijem u Nemačku, jer su je maltretirali i tukli, oglasio se i Adam Đogani, koji je demantovao svaku njenu reč.

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Nov 2, 2019 at 3:00pm PDT

- Laž! Mene mama nije napustila sa 6 meseci, već sa tri godine... Velika laž je da je moja mama kupljena na Kosovu! Postoji i ta laž da su je moji maltretirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je dobijala batine... To je laž, ona je živela kao princeza! Hteo sam da sada pozovem moju mamu, ali mi se nije javila! Moja mama nikakvim kombijem nije prebačena u Nemačku, postoji samo jedna istina, a to je razvod, jer su jednostavno prestali da se vole, tačnije moja mama je prestala da voli mog tatu! Ne znam zašto se u Zadruzi pominjem ja i moja porodica? Moj otac nema veze sa rijalitijem! Kontam da su Anabeli ponestale teme, nema svoj život, pa priča o mom! Uopšte nije ispalo u redu šta ona pokušava da napravi od porodice Đogani, da smo najgori i da smo nasilnici! Mi nismo nasilnici! Svi ste videli kakav sam ja bio prema mojoj sestri i prema devojkama. Jedva čekam da se sretnem lice u lice sa njom! - rekao je Adam, a onda najavio i ekskluzivni intervju koji je dogovoren sa našim portalom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.