SKANDALOZNO: Anelina majka UHODI Staniju, jednom fotografijom ZGROZILA javnost AU, BOLEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 22:59

SKANDALOZNO: Anelina majka UHODI Staniju, jednom fotografijom ZGROZILA javnost "AU, BOLEST"

Sramotan čin majke kontroverzne rijaliti takmičarke.

Nije retka pojava da se članovi porodice takmičara užive u život u "Eliti" kao da su oni tamo, ali neke granice normalnog ponašanja treba da postoje kod svakoga.

Anelina majka dokazala je da to nema, te je jednom fotografijom kompletno zgrozila javnost, i verovatno uticala na mišljenje javnog mnjenja o njenoj ćerki.

Naime, majka Ahmićeve je došla u Rumu, i slikala se ispred zgrade u kojoj živi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljuta suparnica njene ćerke, Stanija Dobrojević!

Da stvar bude gora, ona je to okačila na svoj Instagram nalog, i to uz vrlo ružan opis.

- Iza mene je penthaus najveće puša*ice - napisala je.

Malo je reći da su komentari ispod sporne slike bili vrlo negativni, te su se ljudi pitali čemu ovakvi potezi starije gospođe.

- Jezivo, e da mi je da popiješ tužbu, ovo je stvarno bolesno, jel moguće da si objavila ovako nešto, treba te prijatiti - samo su neki od komentara.

Stanija se povodom ovoga nije oglašavala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.