SKANDALOZNI INTERVJU! Ljuba Pantović:  Karađorđe izgleda kao leš star 18 godina

Izvor: Svet, 24.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNI INTERVJU! Ljuba Pantović: Karađorđe izgleda kao leš star 18 godina

Ljuba Pantović razočarana je reakcijama svoje ćerke Aleksandre, ali tvrdi da je veridba bivšeg muža Karađorđa i Ivane Vrbaški ne dotiče: “Hahaha, moram da se nasmejem jer je taj čovek, što se mene tiče, umro davne 2000. godine. Tako i izgleda, kao leš star nekih 18 godina. Tu ženu neću ni da komentarišem, iako je ona dala sebi za pravo da me olajava i vređa a da me u životu nije videla.”
Aleksandra je imala nervni slom?
“Meni je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ono bilo takva blamaža da je to strašno. Totalno je omanula sa reakcijom. Umesto da bude dama, ignoriše ili kaže srećno i ajd zdravo, ona je napravila farsu kao da joj fali daska u glavi. Samu je sebe ponizila.”

Karađorđe kaže da je Aleksandra ljubomorna na njega.
“Hahahahaha, pa eto od koga Aleksandri da su svi ljubomorni na nju. Genetska greška. On je jedan klošar, pi*ka i kukavica, i ne postoji osoba na ovoj planeti koja može biti ljubomorna na njega. A njegova logika je svima poznata.”
Ivana kaže da je Aleksandra živčana kao vi, te da je sve to videla od vas kako bi skrenula pažnju na sebe?
“Pa mene stvarno ne zanima šta tamo neka N. N. osoba komentariše o meni. Verovatno joj treba reklama preko jakog i zvučnog imena kao što je moje, pa želi da se upiše na listu krpelja na ime Ljube Pantović. Šta drugo mogu da kažem za osobu koja me ne zna a pljuje me. O njoj nema šta da mislim jer who the fuck is she u mom životu?!”

Kako Aleksandra može lepše da govori o Biljani nego o rođenoj majci?
“Aleksandra je nezrela iako ima 22 godine. Kod nje je izraženo samoljublje, koje povlači da vas voli samo i isključivo ako radite kako je ona zamislila. Ukoliko ne radite tako, odmah ste najgori na svetu. Ona ne ume nikako da proceni ljude, pa samim tim ni da li neko radi šta ona hoće iz koristi ili zato što je simpatiše. Tipičan primer jeste landara Biljana, koja naplaćuje ljubav 1.000 evra i priča bajke, a sad je i pljuje je po novinama. Ja sa takvima i ne mogu da se poredim.”
SvetSvet
The post SKANDALOZNI INTERVJU! Ljuba Pantović: Karađorđe izgleda kao leš star 18 godina appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.