SKANDALOZNE OPTUŽBE: Osman Karić razvezao jezik - Stefanovoj BIVŠOJ uputio javnu poruku - SRAMNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 12:41

SKANDALOZNE OPTUŽBE: Osman Karić razvezao jezik - Stefanovoj BIVŠOJ uputio javnu poruku - SRAMNO!

Ona se još uvek nije oglašavala.

Sukob između pevačice Tijane Milentijević i Osmana Karića, oca njenog bivšeg dečka Stefana Karića, ne jenjava, a sada je otišao korak dalje i postao još žešći.

Nakon što su svi mediji objavili da su Stefan i Tijana u svojevrsnoj vezi, Osman je objavio pevačicinu sliku i izrekao niz uvreda na njen račun.

- Voliš ti sperm*nko, je*ao te je Rumenko. Hoćeš možda Leni, da pop*šiš i meni? Seti se u julu kad lizala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si b*lju - napisao je Osman u sklopu fotografije nakon čega se Tijana nije oglašavala.

Podsećanja radi, Osman je još juče počeo da proziva pevačicu i zapravo otkrio da je sa njegovim sinom imala strasnu, ali kratkotrajnu avanturu.

- Pevala je o sultanu, bila sa njim na megdanu. Šetali po Kalemegdanu, vodili ljubav strasno. Sve se brzo desilo, poziv iz Zadruge je stigao, ugovor potpisao, sultaniju otpisao - napisao je Osman.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.