SKANDALOZAN KRAJ 2018. GODINE! Emisija “Paparazzo lov” donosi šokantne snimke poznatih!

Izvor: Svet, 25.Dec.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZAN KRAJ 2018. GODINE! Emisija “Paparazzo lov” donosi šokantne snimke poznatih!

Nove ekskluzivne snimke poznatih gledaćete u najnovijem izdanju emisije “Paparazzo lov”, u sredu 26.12. od 22 časa na TV Pink.
U ovonedeljnoj emsiji očekuje vas sumiranje utisaka i skandalozan kraj 2018. godine, bar kada je reč o tome šta su poznati radili kada su mislili da ih niko ne vidi.
Pred kraj godine, snimali su se brojni novogodišnji programi, a na jednom od snimanja pozlilo je jednoj pevačici. O kome se radi i zbog čega joj se slošilo, saznaćete u ovonedeljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izdanju emisije “Paparazzo lov”.

Bahatost estrade na delu videćete upravo ove srede – ko je mokrio na zgradu pored “Štark” arene, saznaćete u “Paparazzo lovu”.
Osim ovoga, očekuju vas i urnebesni snimci poznatih kako proklizavaju na snegu i ledu koji je proteklog vikenda okovao prestonicu.

Koji vrhunski pevač je rešio da se posveti privatnom biznisu i postane investitor luskuzne zagrade, saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije “Paparazzo lov”.
Očekujte još ekskluzivnog materijala, zato ne propustite finalnu ovogodišnju emisiju “Paparazzo lova” u sredu 26. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

svetsvet
The post SKANDALOZAN KRAJ 2018. GODINE! Emisija “Paparazzo lov” donosi šokantne snimke poznatih! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SKANDALOZAN KRAJ 2018. GODINE! Emisija "Paparaco lov" donosi šokantne snimke poznatih! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Press, 26.Dec.2018, 10:35

Ne propustite poslednju emisiju "Paparaco lova" u ovoj godini . . Nove ekskluzivne snimke poznatih gledaćete u najnovijem izdanju emisije "Paparaco lov", u sredu od 22 časa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.