SKANDALČINA! VODITELJ BESAN, NAPAO GA! Ajde, priđi, da vidiš kako ćeš proći! Ovo je udar na PRODUKCIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 12:45

SKANDALČINA! VODITELJ BESAN, NAPAO GA! "Ajde, priđi, da vidiš kako ćeš proći!" Ovo je udar na PRODUKCIJU

Sukob usred emisije.

U "Zadruzi" je tokom sinoćnje emisije, sasvim očekivano, najviše reči bilo o diskvalifikaciji Kristijana Golubovića i drami koja se odigrala na imanju tokom pretrpošle noći. Jedno od pitanja gledalaca bilo je upućeno Milanu Jankoviću Čorbi, a odnosilo se na njegovo zadržavanje obezbeđenja tokom kobne noći, zbog čega je Čorba i kažnjen od strane produkcije:

"Šta si ti umislio, da nasrćeš na obezbeđenje, da bi Kristijan tukao Miljanu?", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitali su gledaoci Čorbu.

- U tom trenutku sam mislio da je to ispravno. Izvinjavam se još jednom. S pravom sam kažnjem - rekao je Čorba.

- Ko si ti da ti guraš zaposlene? Ajde, priđi meni, da vidiš kako ćeš proći! - rekao je u jednom trenutku besno voditelj Milan Milošević, a Čorba je posle ovog verbalnog napada nastavio da se pravda.

- Milane, ja uopšte ne smatram da sam zadužen to da radim i ne mislim da je to bilo ispravno, ali u tom trenutku, video sam kako je Kristijan udarao obezbeđenje, i samo sam stao između. Gurao sam ih da ne prilaze. I obezbeđenje i Kristijana. Ja sam bio između. Ja obezbeđenje nisam udarao, inače bih završio kao Kristijan. Bio bih i ja diskvalifikovan - objašnjavao je Čorba.

- Velika je razlika. Kristijana nije diralo obezbeđenje - istakao je u jednom trenutku Milošević, objašnjavajući da Čorba nije imao potrebu da štiti Kristijana od obezbeđenja.

O ovoj temi izjasnilo se još nekoliko zadrugara, a ceo razgovor poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.