SKANDAL u Parovima! UHAPŠEN GASTOZ! Evo šta se desilo!

Izvor: Svet, 28.Dec.2017, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL u Parovima! UHAPŠEN GASTOZ! Evo šta se desilo!

Tužilaštvo je jutros odredilo zadržavanje učesniku Parova Nenadu Marinkoviću Gastozu zbog toga što je polomio nogu Branislavu Radonjiću Brendonu, takođe učesniku ovog rijalitija.
On je optužen za nanošenje teških telesnih povreda, kada je u metežu koji je nastao ulaskom nove takmičarke u Parove slučajno udario Brendona i polomio mu nogu.
Naime, u opštem metežu, Gastoz je, gurajući se oko stola, sapleo Branislava Radonjića Brendona, koji je pao i povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nogu.
Gastozu je produkcija odmah izrekla visoku novčanu kazna i duži boravak izolaciji.
Ovo je zaista bilo slučajno! Nisam imao nameru nikog da povredim. Sapleo sam ga, želim da se izvinim i njemu i njegovim roditeljima. Ubuduće ću paziti, stvarno! – rekao je sinoć Gastoz.
Ipak, Tužilaštvo je odlučilo da postoje razlozi za zadržavanje, pa je Marinković pritvoren.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte incident zbog kojeg je Gastoz uhapšen! Brendon URLAO od bola, svi se hvatali za glavu! (VIDEO)

Izvor: Svet, 28.Dec.2017

Nenad Marinković Gastoz sinoć je uhapšen u “Parovima” nakon što je Branislavu Radoniću Brendonu naneo telesne povrede.. SKANDAL u Parovima! UHAPŠEN GASTOZ! Evo šta se desilo!. . Naime, sve se desilo dok su se zezali za stolom, kada je u jednom trenutku Gastoz, kako je rekao, nezgodno zakačio...

Nastavak na Svet...

POLICIJA UPALA U "PAROVE": Uhapšen Gastoz

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2017

Posle incidenta sa Brendonom, Gastoz je uhapšen Nakon incidenta u kojem je Gastoz zakačio Brendona, posle čega je Radonjić polomio nogu, reagovala je policija, koja je ušla u "Parove" i uhapsila Gastoza.Gastoz je uhapšen zbog nanošenja telesnih povreda, i odveden je u tužilaštvo.PROČITAJTE...

Nastavak na Večernje novosti...

EKSKLUZIVNO! Gastoz priznao da je polomio Brendonu nogu

Izvor: Blic, 28.Dec.2017

Nenad Marinković Gastoz priznao je da je kriv za nanošenje teških telesnih povreda Branislavu Radonjiću Brendonu, saznaje Blic...Gastoz je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu potpisao sporazumno priznanje krivice, kojim je priznao da je polomio nogu Brendonu, zbog čega je osuđen na godinu i po...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.