SKANDAL! Žena tvrdi da je Halid Muslimović ZAVEO PA OPLJAČKAO, evo šta ON KAŽE na to

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Žena tvrdi da je Halid Muslimović ZAVEO PA OPLJAČKAO, evo šta ON KAŽE na to

Teške optužbe.

Australijski mediji pišu o Halidu Muslimoviću i ženi kojoj su sakrili identitet, koju je, navodno, pevač zaveo 2015. godine na koncertu, a onda je opljačkao.

Prema njenim tvrdnjama, Halid joj je tražio novac, tvrdeći da mu treba pomoć u poslovnim projektima i muzičkim koncertima. Ona kaže da mu je ona dala više od 400.000 dolara, što je oko 42.000.000 i 559.000 dinara.

- Računala sam da će taj novac da mi vrati. Nisam sumnjala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njega, bili smo u vezi tri godine, bila sam zaljubljena - navodi ova majka troje dece Sonja Bašić.

Ona dodaje da je zbog te pozajmice dobila i otkaz na poslu, pa je otišla u Bosnu da bi se srela sa pevaačem, koji, kako kaže, nije hteo da joj vrati novac.

- On me je udario u lice, ugrizao za ruku i odgurnuo na pod - tvrdi ona.

Halid ništa nije želeo da komentariše, jer je u toku sudski proces, ali navodi da je sve velika laž i prevara, kao i ogromna manipulacija od strane pomenute žene.

- Prvo ročište zakazano je za 29. oktobar. Ja ne mogu ništa da komentarišem van suda - rekao je Halid i dodao

- Sve je velika laž i manipulacija. Da li vi znate ko je uopšte ta žena? Ne mogu ništa da komentarišem niti da pričam dok se sve ne reši na sudu. Kada sud donese presudu, onda ću pričati i dati intervju, sada ne mogu da govorim.

BONUS VIDEO: "To ne znači da sam MANJE ŽENA!" Izjava naše poznate glumice dići će Srbiju na noge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.