SKANDAL USRED EMISIJE: Optužio je da laže, ona ga polila vinom po košulji (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 03.Avg.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL USRED EMISIJE: Optužio je da laže, ona ga polila vinom po košulji (VIDEO)

U emisiji na Sky + televiziji desio se pravi skandal kada je voditelj optužio svoju gošću da je prevarila narod.

Skandal u emisiji!

Voditelj Igor Ćurčić je gostovanje pobednice realityja "Farma" Jelene Golubović iskoristio i kako bi je pitao zašto nije otputovala za Keniju kada je u vreme najvećih poplava u našoj zemlji pozivala građane da uplaćuju donacije za pomoć pomenutoj zemlji.

Jeleni se ovo pitanje nije dopalo, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << optužila voditelja da laže i polila ga sokom od borovnice po beloj košulju, preneo je "PulsOnline.rs.

- Izvini, ali ti si žena stvarno bolesna. Nisi psihički uravnotežena - rekao joj je voditelj, a Jelena mu je do kraja emisije isprskala i drugu košulju.

Izvor: Opera 17

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

SKANDAL USRED EMISIJE: Jelena Golubović ispolivala voditelja vinom!

Izvor: Kurir, 04.Avg.2014, 11:33

Jelena je polila Igora Ćurčića vinom jer je upitao zašto je obmanula narod da će otići u Keniju..Rediteljka i pobednica "Farme" Jelena Golubović ne prestaje da šokira iako je rijaliti odavno završen...Naime, Jelena je u jednoj emisiji polila voditelja Igora Ćurčića vinom, a sve zbog toga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.