SKANDAL! U Zadruzi su samo BOLESNI LIKOVI I PR*STITUTKE Starleta ŠOKIRALA: Možda im pokucam na vrata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! "U Zadruzi su samo BOLESNI LIKOVI I PR*STITUTKE" Starleta ŠOKIRALA: "Možda im pokucam na vrata!"

Hoće i ona u rijaliti?

Rijaliti programi se veoma često komentarišu, što u negativnom, što u pozitivnom smislu, ali definitivno je sigurno da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Tako se, ovog puta oglasila na svom instagram profilu, hrvatska starleta Ava Karabatić, koja je već učestvovala u rijalitiju "Parovi", a nakon toga bila i angažovana na mestu voditelja istog rijalitija, ali kratkog daha.

- Za dobrim konjem se prašina diže, ko je uopšte tamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolesni likovi i elitne pr*stitutke, samo mi fali da me pogađa šta takvi govore. Ljubomora je čudna stvar, a možda im pokucam na vrata... - napisala je starleta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.