SKANDAL TRESE ESTRADU! Sestra Slobode Mićalović otkrila sve o EMOTIVNOJ VEZI sa Milicom Pavlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL TRESE ESTRADU! Sestra Slobode Mićalović otkrila sve o EMOTIVNOJ VEZI sa Milicom Pavlović

"To mogu da kažem ovako javno..."

Glumica Dragana Mićalović, sestra Slobode Mićalović, već dugi niz godina se druži sa atraktivnom pevačicom Milicom Pavlović.

U domaćim medijima nedavno su se pojavile informacije da su čak njih dve navodno u vezi. Dragana je sada rešila da stavi tačku na spekulacije o njenoj emotivnoj vezi sa pevačicom.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Mar 26, 2017 at 7:15pm PDT

- Pisalo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to, ali ja stvarno ne znam šta da kažem na to. Eto, neka pišu, neka komentarišu – rekla je Dragana Mićalović i dodala:

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on May 12, 2017 at 7:46am PDT

- Ne znam kako može da mi smeta neka nebuloza, ako već, ja se izvinjavam, moram tako da se izrazim. Mi smo drugarice. Milica je jedan od mojih najboljih prijatelja i to mogu da kažem ovako javno i Milica je jedna od najboljih osoba koje ja poznajem - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.