SKANDAL: RIjaliti zvezda UHAPŠENA, jer je objavila EKSPLICITNI SNIMAK svoje poznate devojke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 22:36

SKANDAL: RIjaliti zvezda UHAPŠENA, jer je objavila EKSPLICITNI SNIMAK svoje poznate devojke (VIDEO)

Zadržan je zbog ispitivanja.

Rijaliti zvezda Stiven Ber (31) uhapšen je jer je zbog osvete postavio p*rno snimak svoje devojke na internet. Stiven je priveden nakon što se vratio u  Britaniju.

Zvezda Velikog Brata je zadržana u policiji, a na spornom snimku koji kruži internetom je navodno njegova bivša devojka Džordžija Harison.

Ber je odbacio optužbe kao "blesave", ali je zadržan zbog ispitivanja nakon što je njegov avion sleteo na aerodrom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hitrou iz Dubaija.

A post shared by Stephen Henry Bear (@steviebearzy)

Zvezda rijalitija "Love Island" Džordžija (26) tvrdi da je on tajno napravio s*ks snimak sa njom i da je pokazivao svojim prijateljima. Navodni snimak se čak širio i putem aplikacije "Whatsapp".

A post shared by Georgia Harrison (@georgialouiseharrison)

Policija iz Eseksa potvrdila je medijima da Ber ostaje u pritvoru zbog ispitivanja. A na teret mu se stavlja krivično delo objavljivanja fotografija ili snimke bez pristanka druge strane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.