SKANDAL! RASKRINKANA JE - Zadrugarka se LAŽNO PREDSTAVLJA? Bila je STRIPTIZETA? Muk za crnim stolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 19:28

SKANDAL! RASKRINKANA JE - Zadrugarka se LAŽNO PREDSTAVLJA? Bila je STRIPTIZETA? Muk za crnim stolom

Šok nad šokovima!

U toku odabira najperfidnije osobe u Beloj kući, na red je došla Marina Popović, koja je odabrala Miljanu Popović.

- To je osoba koja svojim izlaganjem pokušava da uvredi zadrugare, a nakon toga im prilazi i traži im hranu i sve. To je osoba koja je pokušala mene jako da uvredi govorivši da sam ja uzela njene stvari, ja moram da vam kažem, osoba uzima od svih garderobu. Ja sam osoba koja je operisala benigni tumor, ne rade mi te žlezde, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su meni te stvari date prljave. Perfidna osoba koja je rekla da moj suprug gleda nju, a ne iznosi da se bavila striptizom u Tutinu. Moj suprug ne voli striptizete i jako je ozbiljna osoba i nikada se ne bi tako ponašao. Treća stvar, ostavila sam za kraj ovog programa, ne želim da ulazim u sukobe...To je Miljana Popović - rekla je Marina.

- Ja sam pevala u Tutinu. Milan je jasno i konkretno rekao da sam tamo pevala. Bavila sam se muzikom i tokom fakulteta, mene je školovanje koštalo 16 hiljada evra, za sve drugo će dobiti tužbe. Samo vi pričajte, videćemo se na sudu - skočila je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.