SKANDAL POSLE OPTUŽBI DA UCENJUJE TANJU! Dušan ŠOKIRAO: Ona NE ŽELI da dođe po decu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 13:05

SKANDAL POSLE OPTUŽBI DA UCENJUJE TANJU! Dušan ŠOKIRAO: "Ona NE ŽELI da dođe po decu?"

Drama u porodici Tanje Savić ne jenjava!

Pevačica Tanja Savić juče se našla u svim domaćim medijima zbog navoda da je bivši suprug Dušan Jovančević, navodno ucenjuje eksplicitnim snimcima. Pevačica je navodno kontaktirala advokate i policiju, a sada se Jovančević oglasio iz Australije, gde je pre godinu dana otputovao sa sinovima.

- Nemam šta da pričam, sve je u redu, deca su tu, a Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po decu - napisao je navodno Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u poruci.

Savićeva je pre godinu dana otkrila da je Jovančević prošlog uzeo decu i bez njene saglasnosti ih odveo u Australiju, a nedavno i da je dobila starateljstvo nad sinovima.

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja se nije oglašavala povodom Jovančevićeve navodne izjave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.