SKANDAL! NEMAM GDE DA SPAVAM, NE JEDEM! NENADE, IZAĐI ŠTO PRE! Tara Simov u ŠOK IZDANJU: Obratila se Ša

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 19:24

SKANDAL! "NEMAM GDE DA SPAVAM, NE JEDEM! NENADE, IZAĐI ŠTO PRE!" Tara Simov u ŠOK IZDANJU: Obratila se Ša

Jedva čeka da on izađe!

Tara Simov nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 4" i od tada joj se gubi svaki trag.

Nakon saopštenja produkcije da je diskvalifikovana, Nenad Aleskić Ša je briznuo u plač, te dao svojoj porodici upustva da Taru odvedu u njegov stan, pa čak i da joj novčano pomognu, dok on ne izađe, ali je pomoć izgleda izostala.

Podsetimo, mi smo kontaktirali Dušana Dićića, reperovog najboljeg prijatelja, koji nema nameru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kontaktira Simovu, a više o tome pročitajte OVDE.

Ona se pojavila na jednom intervjuu u skandaloznom izdanju sa kapuljačom na glavi, uplakana i bleda.

- Jedva čekam da Nenad izađe, ja sam kod drugarice, tamo spavam, ovo je njena odeća, nemam gde da spavam! Čula sam da je Nenadov otac rekao da bi se on bolje pokazao na Zadrugoviziji da je nastupao sa Paulom, a mene nazvao "ona", sa "onom", tako da mi je jasan stav koji ima njegova porodica. Ne jedem i dalje, ne spavam, ljudi, ja sam napolju, ali ne jedem! Jedva čekam da izađe - rekla je ona kroz suze, pa se obratila reperu:

- Nenade, izađi što pre, volim te do groba, ne slušaj druge šta ti pričaju - rekla je ona, a oči su joj bile pune suza.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.