SKANDAL NA PROSLAVI ROĐENDANA!? Darko Lazić se POSVAĐAO sa kolegom, ovaj pokušao da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA PROSLAVI ROĐENDANA!? Darko Lazić se POSVAĐAO sa kolegom, ovaj pokušao da...

To se ne radi!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su se pevači Darko Lazić i Ljuba Aličić, posvađali i to ni manje ni više nego na slavlju Darka Lazića.

Poznato je da su oni uvek bili dobri prijatelji, a na neki način Ljuba je Darku bio uzor, uvek mu se divio i pevao njegove pesme. Ipak sudeći po novonastaloj situaci oni više nisu prijatelji.

Naime, Ljuba se na slavlju kod Darka pojavio sa klavijaturistom, došao je da peva, iako je pozvan samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao gost, ali se priča nije tu završila. Kao što smo ranije preneli vest, Darko se naljutio jer je Ljuba došao da peva iako je bio pozvan u svojstvu gosta, ali nakon što je Ljuba kao gost i otpevao neke pesme nastala je drama.

- Na proslavi rođenja mog Alekseja, Ljuba je došao kao gost, a ja sam ga u jednom trenutku zamolio da otpeva nešto. Rekao mi je da čeka klavijaturistu, što me je začudilo. Shvatio sam da je došao da zaradi na toj proslavi. Kada je otpevao nekoliko pesama, pare koje je dobio stavio je pred sebe. Kolega kojeg sam angažovao da peva na proslavi mu je uzeo taj novac i stavio ga na harmoniku, jer je takvo pravilo među pevačima. Ne uzimaš pare od benda ako kao gost otpevaš pesmu. To ga je naljutilo, izleteo je iz restorana i zato me sada pljuje - rekao je Darko.

JA UMIREM, A TI... Andrej ostavio SRCEPARAJUĆI PORUKU na Instagramu - evo šta Anabela kaže o tome (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.