SKANDAL NA NASTUPU DARKA LAZIĆA: Pevač pevao na PLEJBEK, razočarani fanovi napuštali klub?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 08:39

SKANDAL NA NASTUPU DARKA LAZIĆA: Pevač pevao na PLEJBEK, razočarani fanovi napuštali klub?

"Promukao sam, nisam radio dva meseca, pa grlo moram da se vrati u ritam."

Darko Lazić se opet našao na meti podsmeha mnogih zbog navodno svog sve lošijeg pevanja uživo.

Kako piše "Kurir" od dobro obaveštenog izvora, pevač u poslednje vreme navodno polako gubi glas i peva sve teže i teže, pa je prinuđen da veći deo svojih nastupa peva kako kažu, na plejbek kako ne bi otkazivao unapred dogovorene tezge.

Nakon što su nedavno svi bili šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad se na društvenim mrežama pojavio snimak sa jednog od njegovih nastupa na kome se čuje kako pevač teško izvlači tonove i da mu sve vreme puca glas, sad se pojavio još jedan šok snimak.

Ovog puta Lazić je na nastupu u nemačkom gradu Hanoveru, kako se ne bi mučio, pustio snimak pesme Sinana Sakića "Pijem na eks", pa je sve vreme dok je išao plejbek samo otvarao usta. Isto je učinio i sa pesmama Ace Lukasa i Osmana Hadžića.

A post shared by Express (@express.ba)

Da je publiku teško prevariti, pokazuje i činjenica da su oni koji su platili kartu kako bi čuli Lazića uživo navodno i sami shvatili da peva na plejbek. Kako piše "Kurir" od izvora sa lica mesta, razočarani Lazićevi fanovi su na nekoliko poslednjih nastupa po dijaspori masovno počeli da izlaze dok je on još bio na bini, a kasnije su od organizatora tražili i svoj novac nazad.

- Neće da se umara! Nije to taj Darko, mnogo falšira dok peva, nije to pre radio! Užas, propao je i pevački dosta! On se napije i ne može više da peva! - glasili su negativni komentari ispod snimka.

Podsetimo, i sam Darko je nedavno za medije izjavio da ima problem sa glasom jer zbog komplikacija izazvanih operacijom uklanjanja viška kože nije pevao više od dva meseca.

- Promukao sam, nisam radio dva meseca, pa grlo moram da se vrati u ritam. Krećem punom parom, imamo dosta nastupa, pravimo i promociju albuma i novih pesama. U debelom sam minusu - priznao je nedavno Darko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) ŠOK NA NASTUPU DARKA LAZIĆA Pevao na plejbek pesme Sinana Sakića, RAZOČARANA PUBLIKA napustila klub i tražili pare nazad

Izvor: Blic, 05.Jun.2023

Pevač Darko Lazić na nastupu u Nemačkoj je pevao na plejbek, zbog čega su razočarani fanovi napustili klub.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.