SKANDAL NA AERODROMU - UMEŠANA I POLICIJA! Muškarac NASRNUO na bivšu zadrugarku, optužio je za KRAĐU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 22:54

SKANDAL NA AERODROMU - UMEŠANA I POLICIJA! Muškarac NASRNUO na bivšu zadrugarku, optužio je za KRAĐU! (FOTO)

Oglasila se bivša zadrugarka za naš portal!

Bivša zadrugarka, Jelena Golubović danas je doživela neprijatnost na aerodromu.

Naime, putnici su satima čekali let za Rim, a među njima i Jelena. U jednom trenutku ugledali su flaširanu vodu na aerodromu ispred trafike, te je Jelena, s obzirom da, ni u trafici a ni ispred, nije bilo nikoga, uzela flašicu vode misleći da im je poznata avio kompanija, zbog kašnjenja, obezbedila istu.

Ona je vodu ponudila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostalim putnicima koji čekaju, međutim, jedan muškarac joj je prišao i optužio da krade, iako je, čim je saznala da vodu nije obezbedila avio kompanija, novac ostavila za istu.

Nepoznati muškarac novac nije želeo da prihvati i pretio je da će pozvati policiju, nakon čega je, kako zadrugarka navodi, bio i nasilan.

- On je bio nasilan, hteo je da me udari! - izjavila je Jelena za naš portal.

Da li je stvarno kontaktirao policiju i da li će se ova neprijatna situacija nastaviti, ostaje nam da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.