SKANDAL! MARKO SVE SLAGAO?! Miljković IMAO strategiju kako da zavede Lunu, a EVO šta planira da URADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! MARKO SVE SLAGAO?! Miljković IMAO strategiju kako da zavede Lunu, a EVO šta planira da URADI!

Biće suza!

Miljana i Marija Kulić danas su dobile zadatak da intervujišu svoje cimere u Zadruzi. Na red je došla Dragana Mitar, Kuićke su želele da znaju u kakvim je odnosima Dragana sa Markom Miljkovićem i kako ona gleda na vezu Lune i Marka.

Ona je rekla da Marko nije njen tip, ali da ga ceni kao drugi, a što se tiče njegove veze sa Đoganijevom, ona nije imala dobru prognozu.

- Mislim da je Luna Markova taktika. Mislim da ni napolju neće biti zajedno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On će biti visoko plasiran - on je flegma, može mnogo da istrpi - ispričala je Dragana.

Dragana misli da je čitava veza deo Markove taktike.

- Mislim da će raskinuti napolju. Ona uopšte nije njegov tip devojke. Mnogo je stegnut, a mislim da nije takav napolju. Smatram da je zaključio da bi gledaoci voleli da budu zajedno, zato je to i uradio - rekla je ona.

Da li je Dragana dobro procenila Markove namere? Ostaje da vidimo.

NEVERICA! Kija snimljena U VENČANICI! Progovorila i o TAJNOM VENČANJU i braku - nije imala kud (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.