SKANDAL! ISPLIVAO EKSPLICITNI SNIMAK Zilhe? Glumila je PREVARENU ŽENU, a sad se OBLIZUJE, GOLE GRUDI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 20:49

SKANDAL! ISPLIVAO EKSPLICITNI SNIMAK Zilhe? Glumila je PREVARENU ŽENU, a sad se OBLIZUJE, GOLE GRUDI?

Haos! Je l' ovo ona?

U prethodnoj, trećoj sezoni "Zadruge" ogromnu prašinu digla je afera koju su imali Dragana Mitar i Edis Edo Fetić, ali i odnos koji je ovaj kontroverzni Novopazarac imao sa suprugom Zilhom Karišik Fetić.

Gledaoci svojim žestokim pitanjima nisu štedeli kako Draganu, tako ni Eda, zbog mnogobrojnih prevara javnog poniženja Zilhe, koju je veliki deo gledalaca doživeo kao žrtvu, javno osramoćenu majku troje dece... Ipak, sada su i Zilhin moral >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i reputacija dovedeni u pitanje, s obzirom da se društvenim mrežama brzinom munje proširio eksplicitni snimak na kojem korisnici istih tvrde da je na video snimku obnažena, kao od majke rođena - Zilha!

a da vas pitam,gde ste sad svi vi koji ste pljuvali draganu mitar??? evo vam zilhe #zilha #draganamitar #edisfetic #novipazar #zadruga #zadruga4 #zadruga3 #narodpita #istina pic.twitter.com/4cvZjDkWLP

— samoistina (@samoistina9) October 1, 2020

- A da vas pitam, gde ste sad svi vi koji ste pljuvali Draganu Mitar? Evo vam Zilhe - poručio je korisnik Tvitera koji je priložio snimak obnažene žene koja se snima dok oblizuje usne, pokazuje gole grudi i tvrdi da je reč o Zilhi Karišik Fetić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.