Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! DAVID I ALEKSANDRA UZELI 20.000 € OD FANOVA? Živeli na njihov račun i sve spiskali na luksuz!

Nedavno je odjeknula vest o tome da su Aleksandra Subotić i njena nesuđena svekrva Biljana Dragojević navodno uzele 20.000 evra od zagriženih fanova. Naime, David Dragojević se ove subote čuo sa očuhom Predragom Opačićem Mungosom, koji mu je tom prilikom rekao: – Majka ti se ovde igra rijalitija zajedno sa Aleksandrom, samo im kamere fale. The post SKANDAL! DAVID I ALEKSANDRA UZELI 20.000 € OD FANOVA? Živeli na njihov račun i sve spiskali na luksuz! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sa Lukasom se tuži za sumu veću od 100.000, a evo koja još velika zvezda je dugovala Marini Tucaković!

Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019

Domaću estradu je nedavno potresao skandal vezan za Marinu Tucaković i Acu Lukasa, budući da su sudski izvršitelji dolazili u dom njegove bivše supruge da zaplene stvari u vrednosti od 100.000 evra. Kako je Marina objasnila, reč je o parnici koju je Lukas izgubio od njenog supruga Aleksandra Radulovića...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.