ŠIZOFRENI RASCEP LIČNOSTI NA DVA DELA! Miljana progovorila drugim glasom: Nije mi dobro, naterana sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 17:31

ŠIZOFRENI RASCEP LIČNOSTI NA DVA DELA! Miljana progovorila drugim glasom: "Nije mi dobro, naterana sam"

Postala sama sebi majka.

Kao što je već poznato, upravo traje emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević je sledeće pitanje pročitala za Mariju Kulić koju u skladu sa novim zadatkom glumi Miljana.

- Zašto ne podnosiš kad ti je ćerka srećna i dobro raspoložena ? -pročitala je voditeljka Dušica.

- Ne podnosim, ne podnosim je uopšte sa Zolom. Vidiš da sam jedva došla u emisiju da ispoštujem. Danas je tako, jedva sam došla, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je naterala da dođem u emisiju, inače ne bih. Kako da ti kažem ? Neraspoložena sam kada je sa njim, neraspoložena sam kada imaju bilo kakav zadatak. Sada sam upala u depresiju i hronično sam umorna od njenih budalaština.. Oni me više ne zanimaju. -između ostalog rekla je Miljana kao Marija.

- Interesuje me samo, evo neka odgovori Zola, da li bi on voleo da tako izgleda devojka njegovih snova kako imitira Miljanu ? Kako se ponaša, kako razgovara sa njom ? -rekla je Miljana kao Marija.

Komentare ostalih zadrugara, kao i detalje pogledajte u video-prilozima ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HTEO SAM DA JE OŽENIM!" Zola se pokajao zbog POMIRENJA sa Miljanom: "Možda sam prenaglio sa svadbom!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023

"Samo neka te ponižava!"..Voditeljka Dušica Jakovljević je danas ušla u Zadrugu kako bi se nastavila emisija "Pitanja gledalaca"...Jedno od pitanja ticalo se odnosa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, te svadbe koju je Zola planirao kako sad tako i pre, kada se Miljana pomirila sa Nenadom Macanovićem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.