Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠA KULIĆ SIKĆE: Zola je OBIČNO GOVEDO! Koštao je Miljanu 25.000 €: Ako ne ABORTIRA, može da ZABORAVI na nas!

Otkako je Miljana Kulić saznala da je u drugom stanju, njena porodica nema mira! I dok Miljanina majka Marija u “Zadruzi” na sve načine pokušava da ubedi ćerku da prekine trudnoću, njen otac Siniša oglasio se prvi put i otkrio šta misli o ćerkinom dečku Lazaru Čoliću Zoli i zbog čega nikada neće podržati njihovu The post SINIŠA KULIĆ SIKĆE: Zola je OBIČNO GOVEDO! Koštao je Miljanu 25.000 €: Ako ne ABORTIRA, može da ZABORAVI na nas! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MILJANA TREBA DA ABORTIRA" Siniša Kulić uplašen za zdravlje svoje ćerke, ispričao sve o aferi "10.000 EVRA", neće da joj dođe ni na svadbu

Izvor: Blic, 05.Okt.2019

Još otkada je Miljana Kulić otkrila da je ponovo trudna njena porodica nema mira. Marija svakodnevno pokušava da je ubedi da je trudnoća za nju loša kao i da bi trebalo da je prekine, a Miljanin otac Siniša se oglasio za medije i okarakterisao Zolu kao "potpunu lenčugu".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.