SINIŠA KIPI OD BESA: Miljana ide na TESTOVE ZA DROGU? Zola je KLOŠAR I ĐUBRE SELJAČKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠA KIPI OD BESA: "Miljana ide na TESTOVE ZA DROGU? Zola je KLOŠAR I ĐUBRE SELJAČKO!"

Zbog Zole je počela da se kocka?

Siniša Kulić, otac rijaliti učesnice, Miljane Kulić, koja sa svojim majkom, Marijom Kulić, boravi u "Zadruzi", ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova ćerka u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, za kog nikada nije imao ništa lepo da kaže.

- Pretrpeo sam mnoge stvari sa Miljanom. Svašta nam je ona priređivala, pila je, pušila, pravila skandale, lumpovala do zore, ali siguran sam da se nije drogirala. - rekao je Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Alo.

- Miljana voli da popije, ali isključivo pića na koja je navikla. Ako biste joj ponudili tekilu, a ona ne zna šta je, ona će odbiti. Međutim, budući da Miljana voli da radi stvari na svoju ruku i da ne sluša ni Mariju ni mene, morali smo da je testiramo na drogu. Piškila je na test, a nekoliko puta je i vadila krv i nikada nije bila pozitivna - rekao je Kulić i dodao da nijedna njegova ćerka nije nikada probala drogu.

- Često smo ih testirali i nijedna nije pala na testu. Pa i sami vidite koju muziku Miljana sluša, uz narodnjake, koje ona voli ide alkohol, a ne droga - kaže Siniša pa dodaje da mu se uopšte ne dopada uticaj koji ima Lazar Čolić na nju.

- To đubre seljačko ju je totalno pokvarilo. Ona nikada nije bila ovakva, zbog njega je i počela da se kocka, radi gluposti, pozajmljuje pare, pa čak i krade. Tužno je što ovo govorim za njega, ali on je klošar kojeg nijedan normalan roditelj ne bi poželeo u blizini njegovog deteta. Spava do pet posle podne, nema za šta pas da ga ujede, neuredan je, pije, kocka se, uzima pare na kamatu i onda je našao moju glupavu Miljanu da je iskorišćava, a ona naivna je nasela, jer ima veliko srce - kaže Siniša za Alo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.