SINE, AKO GLEDAŠ OVO... Osman Karić poslao poruku Stefanu koji je i dalje u bekstvu - Otac slomljen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 13:01

"SINE, AKO GLEDAŠ OVO..." Osman Karić poslao poruku Stefanu koji je i dalje u bekstvu - Otac slomljen!

Veoma ga je pogodilo sve.

Stefan Karić osumnjičen je da je na jednoj svadbi pretukao starletu Natašu Šaviju koja se trenutno nalazi u KC Vojvodina, gde je primljena zbog preloma kostiju lica.

Ovim povodom pričao je i Karićev otac Osman, koji je istakao da sina nije vaspitao da se tako ponaša, ali mu poručio i da se drži.

- Koliko sam saznao od njegovih drugova, Stefan će danas otići u policiju u pratnji advokata kako bi dao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavu. Advokat mu je na odmoru zbog praznika i sutra se vraća. To je sve što znam za sada. Nisam se čuo direktno sa Stefanom. Nataša i on nisu bili u vezi, ali su dobri prijatelji - rekao je Osman za “Blic”, te je dodao:

- Stefan uvek ima devojke. Nadležni organi će utvrditi šta se desilo. Nije tako vaspitavan i iznenadiću se ako je to stvarno istina. Naravno da bih ga posavetovao da ode u policiju. On je moj sin i uvek ću biti uz njega šta god da uradi. Za njega dišem i živim. Dobio sam Natašin broj telefona, ali ne bih da čačkam. Žao mi je nje i njenih roditelja. Videćemo šta je istina. Ne bih da donosim neke zaključke - rekao je Osman, pa sinu uputio direktnu poruku:

- Poručio bih mu da se drži, on je moj sin i ja ću uvek biti uz njega, šta god da uradi. Za njega dišem i živim - rekao je Osman Karić sinu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.