SINDI LJUBI 10 GODINA MLAĐEG! Bivša modelsica pokazala DEČKA - istetovirani, kršni ADVOKAT od kog staje dah (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 15:08

SINDI LJUBI 10 GODINA MLAĐEG! Bivša modelsica pokazala DEČKA - istetovirani, kršni ADVOKAT od kog staje dah (FOTO)

Uživa u njegovom naručju

 Bivšoj članici grupe "Models", Ivani Stamenković Sindi, već neko vreme cvetaju ruže, a sreću je pronašla kraj 10 godina mlađeg momka.

Sindi svog emotivnog partnera inače javno ne eksponira i u retkim prilikama objavi njihovu zajedničku fotografiju, a to je bio slučaj i ovog puta.

Pevačica je želela da mu čestita rođendan putem Instagrama i svima pokaže koliko ga voli.

- Pored tebe sam srećna. Hvala ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tome. Srećan rođendan, ljubavi. Volim te - napisala je Sindi i objavila zajedničku fotografiju sa letovanja.

A post shared by Ivana Stamenkovic (@sindi_models)

Prošle godine, Ivana je otkrila i neke zanimljivosti o njenom partneru, sa kojim je tri godine u ljubavnom odnosu.

- Moj dečko je advokat, povučen je, ne voli da se eksponira u medijima i zbog toga ne želim da kažem kako se zove. Zajedno smo dve godine i veoma nam je lepo. On je baš pažljiv. Najviše uživamo kada smo sami kod kuće, ne volimo mnogo da izlazimo po klubovima i restoranima - ispričala je Sindi prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.