SIN MU IMAO NEZGODU! Kristijan van sebe: Tu se gine za dete, slomio je ključnu kost... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

SIN MU IMAO NEZGODU! Kristijan van sebe: "Tu se gine za dete, slomio je ključnu kost..." (VIDEO)

Potresna priča.

 Kristijan Golubović sedeo je sa Vladislavom Mandićem Mandom u pabu, te mu je ispričao potresnu priču o svom sinu Lazaru i njegovoj nezgodi sa skuterom, samo neko vreme nakon što je izašao iz zatvorske ćelije.

-Moj sin je slomio ključnu kost, iako je po ineksu bio jači od Bogdana Bogdanovića. Ja kažem: ,,Lazare, usresredi se", a ja tek izašao iz zatvora i hteo sam da dam najveći gas, kao Novakovi, sve su prodali zbog deteta! Tu se gine za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete kada se vidi da ima talenat. Ja učinim grešku, on maloletan, ja mu dam skuter prokleti, rupa i preko rupe voda, on sa devojčicom, hteo je da je dovede kući. I video je baru i umesto da je izbegne, upadne mu prednji točak, hteo je da nju zaštiti u vazduhu, 30, 40 na sat, ali to je kao sa bicikle da padneš i neki položaj, bila mu je ruka unazad i polomi ključnu kost, gist, tregeri tri meseca, pa terapije, pa da li je dobro zaraslo ili ne. Ja mu kupio najskuplje štitnike - ispričao je Kristijan.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Na čijoj ste strani u sukobu između Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića?

Choices

Na Kristijanovoj!

Na Tomovićevoj!

Ni na čijoj!

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.