SIN JOJ ISPLAKAO DUŠU! Oglasila se majka zadrugara, ovim rečima se obratila svom detetu - jaka poruka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 19:13

SIN JOJ ISPLAKAO DUŠU! Oglasila se majka zadrugara, ovim rečima se obratila svom detetu - jaka poruka!

Nakon sinoćne drame, oglasila se za medije!

Ivan Dragić je nakon sinoćne emisije "Nominacije" doživeo ljubavni krah, te je pokazao svoje emocije kao nikada do sad. On je isplakao more suza, iz straha da će ostati bez svoje lepše polovine Aleksandre Momčilović Sane.

Tim povodom, oglasila se njegova majka Slavka Dragić, koja je iskreno govorila o njenom sinu i otkrila mnoge informacije.

- Pre svega, drago mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vreme i njegovo učešće pokazalo kakav je Ivan u stvari. Učesnici koji su pokušali da ga predstave na drugačiji način su čak sinoć videli da su pogrešili - govorila je Slavka.

Na pitanje da li je iznenađena izlivom njegovih emocija, imala je spreman odgovor.

Nisam iznenađena jer je Ivan kao i do sada pokazao svoje iskrene emocije. Kao neko ko je odrastao u drugačijem okruženju, i na drugačijim moralnim i emotivnim vrednostima, ovo je bila samo kulminacija, pogotovo u tom prostoru gde su njegove emocije očekivano dodatno pojačane - pričala je ona.

Takođe, medije je interesovalo, kako bi dse on osećao da je Sana zaista ispala.

- Verujem da bi mu bilo izuzetno teško, ali takođe sigurna sam da je svestan da je i to deo rijalitija, s tim što su njegove želje očigledne, a to je da ostane što duže - rekla je Slavka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.