SIN ACE LUKASA IMA NOVO ZANIMANJE! Vozio je taksi, a sada se pronašao u drugom POSLU - od oca ne uzima NOVAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 18:32

SIN ACE LUKASA IMA NOVO ZANIMANJE! Vozio je taksi, a sada se pronašao u drugom POSLU - od oca ne uzima NOVAC

Ide svojim putem

Sin folkera Ace Lukasa, Lazar Vuksanović, nije želeo da ga otac finansira te se ranije navodno zaposlio u jednom taksi udruženju u Beogradu, a sada je, kako se navodi, promenio posao.

On se navodno zaposlio kao operater u kol-centu, a njegove kolege ističu da je vredan i kulturan.

- On je divno stvorenje, pored tako uspešnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sva mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju - rekao je izvor.

Lukas je jednom prilikom istakao da nije želeo da njegova deca imaju neku protekciju u životu samo zato što su njegovi.

- Učio sam ih da moraju da zasluže da bi nešto dobili. Naravno da sam uvek mogao da im omogućim da imaju sve, ali šta bih time dobio? Sa 30 godina ne bi ništa radili i živeli bi na mojoj grbači. Dao sam im smernice i uvek sam tu da im pomognem, ali ne i da im dam sve na tacni - rekao je ranije Lukas o svojoj deci.

Tako se Lukasova najstarija ćerka Miljana zaposlila kao šminkerka, a sin Andrej je uplovio u muzičke vode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.