ŠIMANOVCI ĆE EKSPLODIRATI: Ćerka popularnog PEVAČA ulazi u Zadrugu: Tri puta je ODBIJALA, a sada...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIMANOVCI ĆE EKSPLODIRATI: Ćerka popularnog PEVAČA ulazi u Zadrugu: Tri puta je ODBIJALA, a sada...

Mega bomba!

Da u Zadruzi ništa nije nemoguće uverili smo se više puta. A sada, sudeći prema nagašanjima, ali i njenoim ličnom stavu, izgleda da će se Zadrugarima pridružiti još jedna stanarka.

Čini se da je prva najveća bomba bio ulazak Kristine Kije Kockar, koja je bukvalno zabezeklula javnost kada se pojavila na vraatima luksuznog imanja, i svojim pogledom prostrerila svog nevernog muža Slobodana Slobu Radanovića i njegovu devojku Lunu Đogani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon nje, kao bomba je odjeknula vest da dolazi o najvećeg rijaliti transfera ikada, kada je Miljana Kulić u blagoslovenom stanju prešla iz Parova u Zadrugu (Mnogi su šaljivo uporedili njen prelazak sa transferom Figa iz Barselone u Real).

Bilo kako bilom iznenađenjima nikad kraja. A ovoga puta, čerka popularnog pevača Sinana Sakića, koji je prošle godine imao ozbiljnih zdravstvenih problema (više o tome pročitajte OVDE) rešava da zakuca na vrata popularnog imanja.

Ona je u komentarila poručila da je više puta bila pozvana od strane produkcije da uđe u Zadrugu, ali je čak tri puta odbila. Ipak, izgleda da je rešila da promeni mišljenje, pa je na društvenim mrežama poručila da ozbiljno razmišlja da se pridruži zadrugarima.

- Da, i to 3 puta, ali zbog ovakvih sam odbila, što ne znači da na kraju ne uđem, sad ozbiljno razmišljam, majke mi - napisala je Đulkica Sakić Amidžić, kako se potpisuje na Fejsbuku.

Pogledajte šta je ona poručila:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sloba priznao da je sanjao Kiju, Luna mu BESNA ovako odbrusila!

Izvor: Svet, 22.Feb.2018

Kako su zadrugari u toku prethodne noći odgovarali na pitanja gledalaca, oni su Slobu Radanovića zatekli pitanjem da ispriča kako je sanjao svoju suprugu Kristinu Kockar pošto se poverio novinaru da mu je došla u san.. “I da jesam ne bih to rekao, ali nisam”, rekao je Sloba.. “Ne bi rekao?”, čikala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.