SILOVANA ZADRUGARKA iznela nove detalje traumatičnog iskustva: Svi krive moje roditelje... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 13:11

SILOVANA ZADRUGARKA iznela nove detalje traumatičnog iskustva: "Svi krive moje roditelje..." (VIDEO)

Rana koja još više peče...

Mia Jovanović je došla u Rajski vrt kako bi razgovarala sa Drvetom Mudrosti. Nakon što je otkrila svoje tarumatično iskustvo koje je imala kao petnestogodišnja devojka (detaljnije OVDE).

- Krivo mi je što ovi ljudi sada krive moje roditelje - rekla je Mia.

- Meni nije okalšenje, ali nije mi ni problem što sam to rekla. Najteže mi pada to što je bilo spominjanje roditelja, to što je moj otac varao moju majku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je bila bolesna. Meni je to bilo teško, ja sam pokušala da ih opravdam, ali sam ih ukanalila još više - rekla je zadrugarka.

- Ja nemam snage da iznesem sve detalje koje sam pričala. Meni je jako teško. Ogorčenje prema mojim roditeljama je počelo tada, zamerila sam ocu što je varao majku, a majci što je krila da je bolesna. Ja sam tada imala 10,11,12 godina. Sve to se izdešavalo u tom peridou. Tada sam se promenila, živela sam svoj život i gledala sam sebe, a trudila se da gledam samo sebe, i nakon toga se desilo ono što sam rekla sinoć. Ne mogu da pričam o tome, teško mi je. Ja sam se i nakon tog jezivog iskustva promenila još više - govorila je Mia, kada ju je Drvo zamolilo da ispriča sve šta joj se desilo:

- Ja to ne mogu, jako mi je teško, previše mi je. Ja sam svaki momenta vrtela u glavi i razmišljala šta sam ja mogla da uradim, a nisam uradila, i da li sam mogla da promenim to - nastavila je ona da priča:

- Mia ja verujem da bi ti razgovor sa mnom pomogao, moraš da pričaš o tome - rekalo je Drvo pa nastavilo:

- Ja znam da je to tvoja odluka, i znaj da sam ja uvek tu za razgovor kad god budeš htela - reklo je Drvo i poručilo Miji da ima osmeh na licu uvek .

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.