SILOVALI SU ME I DROGIRALI 48 SATI! Stravična ispovest bivše rijaliti učesnice, ovo nisu znali ni njeni najbliži

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 15:23

"SILOVALI SU ME I DROGIRALI 48 SATI!" Stravična ispovest bivše rijaliti učesnice, ovo nisu znali ni njeni najbliži

Danijela je otišla na operaciju kako bi bukvalno spasila lice koje je godinama navodno propadalo.

Britanska rijaliti zvezda "Velikog brata",  Danijela Vestbruk (49) trenutno se oporavlja od operacije nosa, zatezanja stomaka i potpunog zatezanja lica.

Naime, Danijela je šokirala javnost svojom knjigom u kojoj je pričala o tome kako je navodno konzumirala kokain dok je rađala sina, ali i da je devedesetih silovana 48 sati jer je bila dužna novac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pre objavljivanja knjige, za ovaj strašni događaj nisu znali ni njena porodica ni prijatelji, koji su nakon pomenutih fragmenata ostali šokirani.

Објава коју дели Danniella Westbrook (@danniellawestbrook_73)

- Dugovala sam im pet hiljada funti. Upali su mi u kuću i tražili novac koji nisam imala. Onda su me kidnapovali, odveli u stan u blizini moje kuće i silovali 48 sati. Smenjivali su se jedan za drugim. na mene, i drogirali su me da ne bih pobegla od njih - napisala je u svojim memoarima, a Danijela je navodno do sada potrošila oko 250.000 evra na nedozvoljene supstance..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.